Det er jo dejligt at selv Carl Erik Rasmussen nu offentligt i et læserbrev viser sin begejstring for det nye sundhedshus på Nordals. Så begejstret at han gerne vil sende en buket roser til Regionen. Dem har de også fortjent. Men jeg er da lidt skuffet over at han ikke kan få sig selv til at anerkende de lokale politikeres indsats i tilvejebringelsen af det velfungerende sundhedshus. Det er måske også for meget forlangt. Vi er jo kun mennesker.

Men rammerne og grundlaget for Sundhedshuset, og her tænker jeg bl.a. på placering, finansiering, etablering og drift mv, er skabt og tænke af de lokale politikere. Som en af de politikere der stod i orkanens øje, husker jeg udmærket det stormfulde møde i Idrætscenteret, som CER omtaler, og hvor jeg blev skældt ud med nogle af vores dejlige sprogs værste gloser. Og det i en sådan grad af der stadigvæk er enkelte på Nordals der har svært ved at hilse og se mig i øjnene. Men det er historie.

Vi nordalsinger har fået en fantastisk sundhedshus i det gamle Rådhus. Som både i omfang og indhold er dobbelt så stort som alternativet. Og det med en så lav husleje, at det er attraktiv for rigtig mange forskellige sundhedsaktører at deltage. Vi har i lang tid fremover sikret lægedækning, hvilket rigtig mange nordalsinger skønner på. Det eneste der mangler er efter min menig en kiropraktor. Et krav man passende kan rette til de nuværende lokale politikere.

//Jørgen Jørgensen